Interiorisme

Boix Interiorisme ofereix un servei personalitzat per a la reforma integral o parcial de la seva vivenda. Es projecten i es fan realitat les seves idees. Especialistes en el sector realitzen un estudi acurat dels espais i segons els objectius, necessitats i gustos del client es dissenya l'interior creant l'ambient més idoni.

No només es realitza el projecte d'interiorisme sinó que es duu a terme. Es realitza la reforma començant per la paleteria i lampisteria, realitzant les corresponents instal·lacions d'aire, aigua i gas; seguint per la tria personalitzada dels acabats com ceràmiques, tot tipus de parquets, microciments, fusteria, tancaments, etc. Es finalitza amb els elements més decoratius, però no menys importants en el disseny d'un espai, com és el mobiliari i la il·luminació.

El seguiment i gestió d'obra culminen sempre en bons resultats que construeixen l’entorn ideal que el client desitja per la seva llar.

Es realitzen projectes de magnituds molt diferents: des de vivendes integrals a habitacions o estàncies simples. A més a més, l’àmplia gama d’acabats i firmes amb les que treballem ens permeten realitzar la millor feina amb el pressupost que el client preveu. L'interiorisme s’adapta a les seves necessitats.
Per a més informació contacti amb nosaltres.